Allmänt

Morgonpyssel…

vaxthus11

 

God morgon på er alla!

 

Det blev en lite kass natt på sömnfronten för min del, så jag har suttit uppe och sorterat bland alla fotomappar en stund i natt. Men nu är jag på benen i allafall, efter åtminstone några timmars sömn. Något tokfint väder ser vi tyvärr inte skymten av här i Borås, men hoppas gör man fortfarande förstås. Det är ganska tidigt än så länge, och efter vad jag har förstått så är det soligt i Göteborg. Kanske det kommer hit också. 🙂

Om ett par timmar kommer en tjej hit för att fixa sina naglar, och senare i eftermiddag får jag fikabesök av kompisen Ulle. 😀 Men morgonen hade jag tänkt ägna åt att röja upp i växthuset och förbereda för vårens planteringar. Jag längtar bara efter att det ska bli bättre väder så jag kan åka iväg till plantskolan och köpa frön och plantor. 😀 Det är så himla härligt att stå ute på balkongen och joxa med jord och blommor. =)) Idag är det lite för blåsigt och rått för att det ska kännas trevligt, men förbereda det hela kan man ju alltid göra.

Jahapp, det är väl ungefär så min dag ser ut. 🙂 Vad har ni själva för planer? Skola, jobb? Hemmapyssel? Det vore kul att höra vad ni gör för något på dagarna och om det är fler som är hemma som jag.

Ha en jättefin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...