Allmänt

Dagens Vill-Ha…Victoria’s Secret!

I onsdags visades Victoria’s Secrets årliga underklädesvisning på tv igen, och jag tycker det är lika roligt varenda gång. smiley

Bortsett ifrån det rent självklara, som att man får se en massa toksnygga underkläder och få en hel del inspiration, så är det faktiskt rent ut sagt ganska roligt också. Jag vet inte hur många gånger sambon och jag har suttit och brytt våra hjärnor med hur i hela fridens namn man överhuvud taget ska lyckas röra sig, eller ens få på sig något annat än just underkläder, när man ser vissa av kreationerna. smiley smiley

Men mycket är naturligtvis bara jättesnyggt och största delen av tiden sitter man bara och dreglar. Sambon också tyvärr… smiley

Själv fastnade jag mest för de där sexiga men ändå lite mer vardagliga seten, och sambon gillade många av dem också, men jag kan tänka mig att de där seten som kanske saknar det där ”lite mer vardagliga” lockade mer.

Sen hittade jag ett jättesött nattlinne som jag försökte få sambon att förstå att jag skulle sova mycket bättre i. smiley Plus en ja..jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den, men en slags nattdräkt kanske? Väldigt gullig var den i allafall, och ser faktiskt väldigt bekväm ut också. Till den så skulle ju naturligtvis deras lilla sovmask ifrån märket ”Sexy Little Things” passa alldeles utmärkt.

I vilket fall som helst, efter varje årlig visning ifrån Victoria’s Secret, så får sambon en kilometerlång önskelista att våndas över. Inget undantag detta året.

Så jag knåpade ihop ett litet kollage över mesta Vill-Ha-Sakerna.

Se och tråna, eller gå in på http://www.victoriassecret.com/ och beställ lite presenter till dig själv. För det är du värd! smiley

Bilderna till kollaget kommer ifrån VS websida.

// Indra – Skulle kunna tänka mig en helt ny underklädesgarderob.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...