Djur

Toksöta Olle!

Nu har även min kompis Gun blivit lycklig ägare till den mest underbara hundrasen i världen!

Chihuahua!

Lilla Olle föddes den 16 februari i år, hos en uppfödare i Göteborg. Hans mamma heter Rainbow Garden Fia och hans pappa Tulipanaros Odakota, och han föddes i en kull om fyra valpar. Han har en liten bror, mycket lik honom själv och två vita systrar.

När Olle var 8 veckor gammal flyttade han till sitt nya hem. Ett helt okej ställe, tyckte Olle. Men där fanns en stor, hårig sak som var en smula skum och i början var han inte riktigt säker på om det var en snäll figur. Men numera har han förstått att den där lurviga saken är en katt som heter Kevin, och som faktiskt är riktigt schysst. Och dessutom tokmysig att ligga och sova på.

 

 

 

 

På fredag fyller Olle 12 veckor och ska snart iväg och ta sin 12-veckorsspruta. Men det har Olle som tur är ingen aning om. Han är ett riktigt bustroll enligt Gun och en otroligt social och glad valp. Jag gör inget annat än att längta efter en tur till Tjörn, så att jag får se underverket på riktigt snart. Mer om Olle’s liv och bravader kommer säkert att synas här efterhand.

 

 

 

 

Många grattis Gun, till en helt underbar liten chihuahuavalp!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...