Allmänt

Mitt förarbevis har äntligen kommit!

Äntligen!!!

Efter alla möjliga och omöjliga vändor, så har mitt EU-körkort äntligen kommit! smiley

Naturligtvis.. eftersom jag för tillfället inte är det minsta kapabel att köra, efter snart 4 dygn med migrän och lika många dygns sömnlöshet. Hade jag gett mig ut på vägarna igår när jag var som mest sömnbrists-förvirrad, så hade polisen förmodligen stött på sitt livs största mysterium. Jag både lät, gick och såg ut som om jag var drängfull, så dom hade förmodligen tömt mig på blod för att få rattfylla bevisat. Om inte annat, så för sig själva. smiley

Dessutom regnar det, blåser ganska ordentligt i mellanåt och graderna ligger bara runt 8+, så man känner sig inte så där jättehågad att ge sig ut på en liten scooter med pyttesmå däck och en nästan obefintlig vikt och frysa halvt ihjäl. smiley

Men i ärlighetens namn så gör det inte så himla mycket. Vi är bara i början av våren än så länge och hela den långa härliga sommaren ligger framför oss. Vi kommer att få många tillfällen att ge oss ut på mysiga turer, Loxy, Pärlan & jag. smiley

Dessutom har jag en hel del att sysselsätta mig med här hemma också. Något helt annat, men lika roligt!

Jag har äntligen blivit klar med konverteringen av alla mönsterfiler till broderimaskinen, och håller på för fullt med att sortera in alla mönster i olika mappar, för att få lite ordning på det hela. Just nu ligger typ ett par tusen möster på allt i från blommor och fjärilar till bokstäver och motorcyklar bara huller om buller i samma mapp. Verkligen jättelätt att hitta ett speciellt mönster där… smiley

Men så fort jag är klar med organiseringen så ska jag börja sy på allvar. Lite har det dock blivit även under tiden som jag grejat med det teoretiska, lite handdukar och sånt. Men jag har en massa roliga idéer om saker man kan sy och brodera. Fattar inte hur jag ska hinna förverkliga allt.. smiley

Men nu ska jag först göra ett försök att ta igen lite sömnskuld. Det är väl ingen större risk att jag somnar, men om inte annat så får väl kroppen lite vila i allafall. Jag kan inte för mitt liv begripa hur jag kan sitta om somna framför datorn, men så fort jag lägger mig i sängen så blir jag absolut klarvaken?! Å andra sidan så är det inte många minuter jag sover vid datorn heller, men jag är ju så förbaskat trött att jag får sitta och ruska på huvudet hela tiden för att klarna blicken. Kanske ska köpa en ny säng…smiley

Nä, nu ger jag upp en stund. Jag kan ju i allafall låtsas sova. Alltid lurar det nån kroppsdel kanske…

Ha en trevlig kväll, och försök att inte blåsa bort, ni som bor eller befinner er i Borås.

 

//Indra – Med ögon som står på kvart i tre…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...