Allmänt

Kaffestund på morgonen…

coffeemorning12

 

God morgon på er alla!

 

Det blev en tyst dag på bloggen igår. Jag var borta hela dagen och på kvällen fick jag helt plötsligt problem med datorn. Så medans vi satt och kollade på Irene Huss igår så körde jag samtidigt en massa felsökningar, återställningar, defragmenteringar och annat på datorn. Av nån anledning känner inte Windows felmeddelande av mitt anti-virusprogram utan varnar mig hela tiden för att datorn är oskyddad – trots att Norton visar regelbundna uppdateringar och säker status. Fattar ingenting! Men igår verkade alla åtgärder lösa problemet trots att jag inte vet vad jag gjorde med just den biten. Kanske pga av att jag lade in Servicepack 1, det brukar lösa en hel del.

Jaja, nog om datorn. 😛

 

Den här dagen ska jag tillbringa i nagelhörnan så jag får övat på lite av de nya grejerna. Stilettotippar bland annat. 😀 Och när jag inte har några kundbokningar på ett par dagar så vill jag gärna hålla handlaget igång genom att bygga på nailtrainern. 🙂 Men nu ska jag först och främst ta ut lilleman på en tur i blåsten och sen är det en sväng i duschen som gäller.

 

Ha en jättefin måndag alla och håll tummarna för att vi får sommar snart!

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Ha Kaspersky istället för Norton så kommer du nog slippa mer bekymmer. Ha de bäst! KRAMAR

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Ja, jag stod i valet och kvalet mellan de två när jag skulle skaffa antivirusprogram. Får se om jag inte byter när prenumerationen gått ut. Har betalat för 154 dagar till, så det får hänga med ett tag till. 🙂 Såg att jag missat ett samtal från dig igår btw. Jag hör av mig så fort jag hinner. Kramizar! 😀

Kommentarer är stängda.