Allmänt

Dagens Vill ha till Loxy!

spoiled1

 

Dagens vill ha är lite olika saker till Loxy som jag suttit och kikat på ikväll. 😀 Bland annat dessa ljuvligt söta små tanks med cupcakes på. Som vanligt har jag färgbeslutsångest, men i det här fallet hade jag nog ändå valt en blå. Såå himla fina! 😀 250:- kostar en Yummi tank just nu, (ord.pris: 400:-) och du hittar dem på Spoiled Dog.

 

spoiled2

 

I samma butik hittar man även de här urgulliga selarna med matchande koppel. Buttercup harness finns i S, M och L – närmare storleksguide på Spoiled dog.se – och kostar 269:- för selen och 199:- för kopplen. Dessa finns även i rosa, absolut ursöt förstås. 😀 Men jag har redan en rosa sele till Loxy som jag köpte på Posh Pooches under min tokshopping till lilleman för ett bra tag sedan 😛 så en blå eller lila hade varit perfekt som komplement nu. 😉

 

spoiled3

 

Till sist behöver jag verkligen ett nytt flexikoppel, de två han har börjar bli  mer än lovligt slitna och krångliga. De här två är fullkomligt underbara! 😀 Det översta rosa är ett Flexi fashion collection och kostar 299:-, och det nedre – ett Couture Princess från Avant Garde – kostar 269:-

Det var ett bra tag sedan som jag beställde nya saker till Loxy, kanske för att jag köpte så mycket på en gång tidigare och haft nya saker att använda länge nu. 😛 Men vissa saker, som halsband och koppel, slits ju faktiskt så nu börjar det bli dags för lite nyinskaffningar. 😀 Ska kika runt lite till och se vad jag kan tänkas behöva… 😉

Alla produkter och bilder kommer ifrån Spoiled Dog.se

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...