Allmänt

Kall måndagsmorgon…

vintermorgon22

 

God måndagsmorgon på er alla!

 

Jahapp, då var vi inne i julveckan då. 😀 Idag är det dan före dan före dan före dan före dopparedan om jag inte räknat fel. 😛 Det snöar ute och termometern visar -8,2 grader, en riktigt kall vintermorgon. Men inte så mycket med tanke på att väderleksrapporten igår talade om -17 grader här hos oss i dagarna. Jisses, det kommer ju inte gå att vara ute i vårt fuktiga klimat i den kylan!

Idag ska jag i allafall ta mig en tur ner till rådjurens matplats och skotta upp lite så inte maten försvinner i snödjupet. Det är dags att fylla på där ute så jag ska lägga ut några kilo morötter där idag tänkte jag. Mamma skulle också förbi med mat där senare, och förhoppningsvis går även grannen ut med mat. Håkan var ute en sväng hos några vänner till oss igår, där en av dem precis hade precis varit iväg och köpt upp säckar med foder till rådjuren. Hoppas att så många som bara kan hjälper de små liven nu när det är så snöigt och kallt.

 

Förutom detta så blir det kökspyssel idag igen förstås. 😉 Jag är inte helt klar med min julgodistillverkning än, det har blivit litegrann varje dag det här året i stället för 2 dygns tokbakande. *s* Men nu börjar det lida mot sitt slut. =))

Nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe och sen är det dags för Loxys morgonpromenad.

Ha en jättefin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

cutecolorswinterquilt2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    De stackars djuren! Förra vintern fick jag knip i hjärtat när en älgko med kalv stretade över ett gärde intill bebyggelse. De ha svårt när snön täcker och det dessutom blir skare på det.
    Ute i stallet har vi besökare nattetid i hästarnas hage. Både rådjur och harar kommer in och letar efter hörester när det blivit lugnt på gården. Det gör att mina kostnader för hästarna bara skjuter i höjden, för man MÅSTE ju se till att det blir spill kvar i hagen!

Kommentarer är stängda.