Allmänt

Underbara påskblommor & filmtips!

vitsippor

God morgon alla!

Då var vi inne på annandag påsk, sista helgdagen för den här påskhelgen. Idag har jag absolut inga planer alls. Därför ska det bara bli en ta-dagen-som-den-kommer dag, så länge det inte inkluderar godis, efterrätter eller annat med socker och fett i. Haha! Herregud, vad jag har ätit mycket sånt denna påsk! Jag är övertygad om att det har kostat mig en hel del på vågen, så jag tänker inte ens ställa mig på den. Lika bra att bara sätta igång att äta bra igen och röra på mig, i stället för att utsätta mig för psykisk chock…hehe! 😛

 Jag har fått så himla mycket fina blommor i helgen! Dels dessa ljuva vitsippor av mamma, som hon hade med sig när vi åt påsklunch, och dels en fantastisk bukett med gula och lila tulpaner och gula ranukler av Håkan. Åh, vad vackra blommor gör mig lycklig! Jag fick ett tips förra veckan, om vad jag borde önska mig i födelsedagspresent eller julklapp. Tydligen finns det blomsterprenumerationer som man kan köpa, på samma sätt som tidningsprenumerationer. Det hade jag inte en aning om! 😀 Gissa om jag ska tipsa gubben! 😛

***

IMG_2475

***

Jag glömde ju att lägga upp receptet på citronpajen igår så det ska jag göra idag också. Eftersom jag visste att jag skulle fasta idag så åt jag upp den sista pajbiten igår kväll, något jag definitivt inte borde ha gjort. Det känns som jag har varit i konstant matkoma i tre dygn nu. 😛

Vi såg en lite småkul film på Viaplay igår också. Doctor Strange. Kanske lite för långdragen i vissa fall, men den hade en hel del roliga kommentarer och idén runt filmmanuset var helt okej. Det var väl bara det att det var för många, långa sega sekvenser och sedan lite väl långa actionscener. En bättre uppdelning hade jag gärna sett. Men jag skulle nog ändå rekommendera den för personer som är fantasy/övernaturligt/framtids-sci/fi-intresserade som jag. 🙂

***

Doctor_Strange_poster

***

Nu ska jag fixa i ordning citronpajreceptet för bloggen och sen ska jag hoppa in i duschen. Ha en fin annandag påsk alla och njut av ledigheten ni som kan. 🙂 

På återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...