Allmänt

Bröllopstårtor!

Så var det dags för nästa tårtskörd. smiley Det här kommer bli ett långt inlägg, och ändå har jag bara valt ut mina favoriter bland alla 100-tals tårtbilder jag har. Det är helt fantastiskt vilken mångfald det finns, och inte bara de rent klassiska som man är mest van vid att se, även om de är otroligt vackra de med. Med jag börjar inlägget med något som jag tyckte var helt otroligt. Som jag skrivit tidigare, så är blommor och annat på tårtorna gjorda i marsipan, socker eller annat ätbart material. Brudbuketten här ovan, som också användes som brudbukett, är gjord helt i socker. Den är gjord av Katie, som berättar att buketten innehåller;

54 stycken stora vita rosor, 5 stycken cerise gerbera, 30 stycken rosa luktärtor, 250 stycken rosenblad och 120 stycken murgröneblad.

Buketten tog lite mer än 100 timmar att göra, och sen ytterligare 11 timmar för att binda ihop den. Jag måste säga att jag är grymt imponerad!

Och så till alla vackra tårtor, och som vanligt låter jag bilderna tala för sig själva. Den här gången har jag inga namn med alls, men hittar du din tårta här och vill att jag skriver ut ditt namn, så säg bara till så ordnar jag det direkt. Bilderna kommer ifrån diverse tårtforum och andra bildforum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och till sist var jag bara tvungen att visa nåt av det sötaste i bröllopstårteväg som jag har sett. smiley Och jag har sett rätt många… Hehe! Önskar er alla en fin kväll. Nu ska jag krypa till sängs och drömma om tårtor. smiley

 

 

 

 

// Indra – Något gottesugen så här på kvällskvisten… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...