Allmänt

Himmelsäng!

Något sånt här skulle Loxy älska! smiley Som vanligt har jag suttit på nätet och trånat efter alla underbara hundsängar som finns där ute. Förutom alla extrema lyxbäddar som i mellanåt nästan får mig att skratta mig fördärvad, så hittade jag en hel del himmelsängar. Och jag tror faktiskt att det är något sånt här som Loxy har försökt att tala om för mig sen han var valp. smiley Han bygger nämligen sina egna små himmelsängar, eller kojor, varenda gång han ska sova. Det kan vara av precis allt möjligt som råkar finnas tillgängligt. Filtar, kuddar, min morgonrock (helst med mig i) eller kläder som han har lyckats dra ner i från soffryggen. Sen jobbar han en kvart- tjugo minuter med att tokbygga, innan han lägger sig till ro. Nattetid är det under täcket hos mig eller husse som gäller, men ”tak” över huvudet ska han alltid ha. Undra just om han skulle nöja sig med en sån här, eller om det är mer mörkläggning som gäller? smiley

//Indra – Letar orsaker till att få shoppa hundsängar…smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...