Allmänt

Utsikt från balkongen!

God morgon alla! smiley

Hoppas ni har haft en riktigt god natt och får njuta av lite finare höstväder än vad vi här i Borås får göra idag. Det är mildväder, tack och lov, men det blåser en del och regnet ligger i luften. Med andra ord, mitt foto här ovan är inte taget idag. Däremot härom dagen när vi bjöds på en riktigt fin höstmorgon. Jag älskar verkligen att sitta med kaffekoppen ute på balkongen på morgonen och titta ut över bara skog. Det är otroligt vackert när solen som först är gömd bakom huset, börjar stiga högre och först belyser endast grantopparna, för att sedan bit för bit krypa nedåt tills hela skogen glittrar i morgonljuset.

Många har frågat mig om jag inte tycker att det är tråkigt och enahanda att alltid bara se skog från mina fönster, aldrig några människor eller annan aktivitet. Ingen aktivitet? Det är full rulle utanför våra fönster. smiley Mängder med olika fåglar, rådjur, älg och en och annat katt som smyger omkring. Vill jag se människor så kan jag ju bara öppna ytterdörren, för den vetter in mot gården med alla trevliga grannar som hälsar och pratar med varandra från sina loftgångar.

Nej, jag saknar verkligen ingenting när jag sitter på vår balkong och njuter av utsikten över skogen, eller står vid diskbänken och tittar ut genom fönstret med samma utsikt. Liv och rörelse kan man alltid få ändå, men sen vill jag återvända hem till lugnet.

// Indra – Hemma bäst… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...