Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Kvällskaffe och en enkel nageldesign…

newnails1

 

Hej på er alla!

 

Hoppas ni har haft en bra dag? Själv har jag haft fullt upp här hela dagen så jag har inte haft tid att sitta något vid datorn. Först var mamsen här uppe en stund på förmiddagen. Och när hon hade gått hann jag precis göra mina cupcakes klara så dök först lillasyrran och sedan Håkan och en av våra vänner, Lars, upp.

Efter fikat var det dags för nya naglar för lillasyrran och sen var det dags för lite egen manikyr. 😉 Jag gjorde en enkel design på mig själv, i två lila nyanser, en ljus och en mörk glittrig, och i skarven lade jag en tunn linje med silverglitterlack. Avslutningsvis lade jag ett topcoat över allting för att skydda och försegla lacken.

 

Ja, sen var det ju meningen att vi skulle iväg på en visning av broderi och gravyrprodukter ikväll, men mamma bokade av det för hon kände sig inte riktigt bra här på eftermiddagen. Och faktum är att jag tyckte det var ganska skönt. Jag är toktrött ikväll och har mest av allt lust att ligga i soffan, äta ostbågar och titta på film. 😛 Och det är just vad jag ska göra nu. 😀 Vi har precis ätit middag och sitter här med kaffe och mozartkulor efter maten. Såå gott! =))

 

Hoppas ni får en mysig kväll alla! Jag kanske kikar in lite senare. Annars återkommer jag i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  tack så mycket för den fina kommentaren i min blogg! <3

  Ja tydligen är jag inte allergisk mot pälsen utan mot deras mjäll/hudlager. Men det får funka helt enkelt med mycket vilja.

 2. Roligt med nya naglar jag skall göra mina innan jul då blir det akryl =)
  Fin skall man ju vara till jul.
  Ha en riktig go kväll
  Kram♥

 3. Fina naglar:)

Kommentarer är stängda.