Allmänt

En lördag i köket…

formiddagsnow1

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Det blev en sen morgon för min del idag. Jag var toktrött av nån anledning, och bestämde mig för att sova tills jag kände mig utvilad, trots att grannen under höll på att riva kåken. När jag kom upp satt Håkan i soffan och hälsade mig välkommen upp till rivningsplatsen. Sedan halv sju hade oväsendet hållt på. Det är ju en evig tur att människan ska flytta ut snart, men över en månad till får vi ju stå ut med allt det här. Och jag kan nästan sätta en peng på att dom väsnas extra mycket bara för att jäklas nu när dom inte behöver bry sig längre. Fick dock höra i går att det är ett par som flyttar in här sen, några som tydligen är väl kända hos hyresvärden, lugna och städade. Tack o lov för det!

 

Jahapp, vad händer idag då? 😀 Det är lördag, det snöar och jag har massor att göra i köket. Med andra ord så vet jag exakt vad som händer idag. *s* Jag ska lägga in lite olika sillsorter, steka upp massa miniköttbullar och göra lite ischoklad. Det är väl ungefär vad jag hinner med idag antar jag. Håkan ska åka ut till en kompis en sväng så jag får ha köket för mig själv. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

cutecolorswinquilt1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...