Allmänt

En vintrig fredagskväll…

granen1

 

God kväll på er alla söta därute i mörket!

 

Vi sitter här i soffan och har precis smakat på första skinkmackan på årets andra skinka ikväll. 😀 Lika smarrigt den här gången också. =))  Och så Håkans stekta strömming till middag. 😀 Idag känns det bara som man har ätit massa gott. *s*

Kvällen har gått i kriminalarnas tecken, först CSI NY och sedan Criminal minds som vanligt. 🙂 Nu kikar vi på Gladiator, en av Håkans favvofilmer. Får se hur länge jag orkar sitta upp ikväll. Jag behöver fortfarande ta igen mig lite ifrån gårdagen när jag var så dålig. I morgon hoppas jag på lite mer energi så jag kan göra i ordning lite olika saker inför julen, och förhoppningsvis orkar jag med ett par eventuella spontanbesök också. Men det blir som sagt ifall jag får sova gott i natt, så jag ska snart göra ett försök.

 

Hoppas ni haft en fin eftermiddag och kväll alla. Det har varit en riktigt kall dag men just nu visar termometern bara 3,4 minusgrader så förhoppningsvis blir inte natten så kall.

Ha det så mysigt och sov så gott när det är dags!

På återseende i  morgon!

 

hugs_comment_23

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...