Allmänt

Tillbaka igen… ;-)

kalltute1

 

Hej på er alla därute!

 

Som ni sett så har bloggen stått still här sedan i går morse. Det var kanske tur att snön satte stopp för mina planer igår, för framåt tidig förmiddag så fick jag ett helsikes migränanfall. Sedan låg jag i soffan hela dagen och hela kvällen, totalt utslagen. Så var det nån stackare som messade eller pratade mig mig igår så ber jag om ursäkt ifall jag var osammanhängande. *skratt* Det var ingen rolig dag.

Frågan är om jag kan kalla den här dagen speciellt rolig heller. Jag har nämligen varit och julstorhandlat idag – tillsammans med resten av Borås kändes det som. Jisses, säger jag bara! Så mycket folk! Men jag fick i allafall köpt allt jag skulle ha så nu, efter flera timmar, är jag äntligen färdig med att stoppa in allt där det ska vara. Nu ska mitt hjärta griljera skinkan och sedan steka strömming för inläggning. Så idag blir det stekt strömming med potatismos till middag. 😀

Passade förresten på att köpa en dvd idag. =)) En julbrasa med knasterljud och julsånger, riktigt stämningsfullt och mysigt. 🙂

 

Nu ska jag ta och vila en stund innan det är dags att duka för middagen.

Ha en jättefin eftermiddag alla, och på återseende senare!

 

cutecolorswinterquilt1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...