Allmänt

En intensiv vecka framför mig…

sleep-sweet1

 

God kväll på er!

 

Nu börjar filmen lida mot sitt slut och det är snart nattidags för mig. 🙂 Jag upptäckte ganska snabbt att jag redan hade sett den här Beck-filmen, men det var såpass längesen att det var okej att se den igen. Nu börjar jag dock bli lite väl sömnig så jag är bara glad om den är slut snart. *s*

Hoppas ni har haft en mysig söndagskväll. I morgon börjar en ny vecka, en väldigt intensiv vecka för min del. 🙂 På tisdag kommer min fina svärmor hit i från Norrland för att stanna i en vecka. På fredag fyller jag år och på lördag tänkte jag ha lite födelsedagsfika här hemma. Innan dess ska jag baka, göra lite annat gott att äta och fixa i ordning allt inför födelsedagen. Jag kommer nog ha en hel del att göra under veckan. Men det ska bli roligt förstås, allt utom att bli ett år äldre officiellt. Hehe! 😉

Men det ska jag planera för i morgon. Nu ska jag slappa mig igenom det sista av Beck-filmen och sen ska jag sova. 🙂

Sköt om er alla och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon igen!

 

rosehjerte33f

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...