Allmänt

Många planer för dagen…

morgonloxen11

 

God morgon på er därute alla!

 

En lika kall och frostigt vit morgon vaknade man till idag. Lite molnigare dock, vi får väl se om det klarnar upp längre fram på dagen.

Idag ska jag städa här hemma så att det är någorlunda presentabelt när svärmor kommer i morgon. Det låter som om lägenheten är rena katastrofen övrig tid..haha! Riktigt så illa är det inte. 😉 Men lite vill man ju fixa till det, oavsett vem som kommer och ska bo här. =))

Förutom städning ska jag baka lite till och förbereda middagen för i morgon. Jag ska prova att göra Porterstek för första gången. Vi fick det hemma hos kompisarna Veronica och Dan när vi var där på middag för ett tag sen, och det var helt sjukt gott! Jag snodde åt mig Veronicas recept förstås. 😀 Så nu får vi se om jag lyckas göra något liknande. 😛

 

Jaha, det är väl förmodligen vad jag hinner med idag, även om jag skulle behöva göra en hel del mer saker. Jo, röja upp i hobbyrummet och ställa i ordning det till ett gästrum måste jag förstås också göra. Håkan får hämta upp mammas extrasäng som vi ska låna.

Vi får väl se hur mycket jag hinner med att blogga idag, men jag har i allafall äntligen fått i ordning fotona från Evelyns barnkalas, så jag lägger upp ett bildspel här lite senare.

Nu ska jag stjälpa i mig sista kaffeslatten och sen är det dags att sätta igång.

 

Ha en jättefin måndag alla, och på återseende senare!

 

cutecolorschores9

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...