Allmänt

En dag med hästar! :-D

pellistavla2

 

God förmiddag alla!

 

Det blev inget morgoninlägg här idag – för då sov jag som en stock! *s* Tro det eller ej, men jag vaknade halv elva idag!! Det är ju rena skandalen! *skratt* Men med tanke på hur dåligt jag har sovit den sista tiden, och hur trött jag var igår, så var det väl kanske inte så konstigt. Idag känner jag mig mer än utvilad i allafall, och det var ju precis vad jag hoppades på. För nu sticker vi iväg hem till några kompisar och hälsar på, och om ett par timmar sitter jag förmodligen på en hästrygg ute i skogen. 😀 Eller möjligtvis i en vagn bakom en liten shettis. 😛 Lika kul vilket som. =))

 

cutecolorsdollbut1b

 

Lilleman ska få stanna hemma idag och leka med Pellisen nere hos mamma. Från början var det tänkt att han skulle följa med förstås, men när mamma ville ha en lekkamrat till Elliot idag så passade det mycket bättre. Kompisarna har nämligen en stor vovve som förmodligen skulle springa ihjäl Loxy därute, så planerna var att ha honom instängd i hundgård i dag, och det var inte speciellt kul. Så nu slipper vi det. 🙂

 

cutecolorsdollbut1b

 

Hoppas ni får en helt underbar dag i värmen och solen alla, och på återseende när jag kommer hem. Jag tar inte med mig bloggdatorn idag, men jag tar med mig kameran. 😀 Så det kommer foton från min hästdag senare. =))

 

Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    hEJ OCH GOSMORGOON SYSTER!
    Åh vad underbart det låter! Jag vill med rida 😉 Du måste berätta sen vart ni var och vem som har hästar. Hoppas ni får en underbar dag alla fall och gå in på min blogg och kika på mina nya skor sen 😉
    PUSS PUSS

Kommentarer är stängda.