Allmänt Blommor & växter

Mina ljuvliga syréner! :-)

syrenbukett1

 

God kväll på er därute i stugorna!

 

Då var den här dagen snart till ända. Jag har precis krupit upp i soffan och väntar på ”Fyra bröllop & en begravning” som börjar om några minuter på 3:an. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag älskar den filmen. 😀

 

Något jag också älskar är syréner. =)) Och dom blommor verkligen överallt i stan nu. Även mamma har syrénbuskar nere i sin trädgård och jag fick med mig en jättebukett hem idag när jag varit där nere, som står på köksbordet nu och sprider sin väldoft i hela lägenheten. Dom är verkligen helt underbara! cutecolorsloveicon2 Jag har nog lite mani på blommor tror jag. 😉

 

pannbiff1

 

Något som jag också har hunnit med är köttfärsen som jag skulle ta vara på. Det var en hel del minst sagt, så jag har stått och stekt pannbiff i nästan en timme här. Jag hade planer på att göra en köttfärslimpa i stället, och smita undan jobbet med biffarna..*s* Men så blev det såna i allafall. Nu får vi nog äta pannbiff i flera dagar men det är ju himla gott som pålägg också, så det går nog åt. 😉

 

Nu ska jag se om det finns nåt gott att tugga på ikväll framför tv’n, och så ska jag kika på filmen. =))

 

Och lukta på blommorna… 😛

 

syrenbukett2

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    MMM….. pannbiff:)

    har du ströbröd i dina? jag har fått tips att man kan byta ut det mot krossade linfrön och samtidigt få i sig nyttigt fett, det ska jag prova..

    .. kall pannbiff i tassen direkt ur kylskåpet, eller på macka med majonnäs på eller.. gott!

Kommentarer är stängda.