Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Teori på nagelskolan, elevbehandlingar och smycken! :-)

skolan11

 

God kväll på er alla!

 

Då var man hemma igen, denna fredagskväll. 🙂 Som vanligt har det varit en ytterst intressant kväll på Borås nagelskola. (Och glada fikastunder förstås, som kanske syns på bilderna här ovan..hehe!)

Vi har haft en teorikväll, där vi fått lära oss om nagelns anatomi, sjukdomar och andra åkommor på nageln och annat inom nagelvärlden. Och även ikväll har vi pratat en hel del om olika sätt att jobba som nagelterapeut, t.ex. eget företag, som anställd eller hyra bord på befintlig salong. Det finns många varianter, men för min del kommer det förmodligen att bli att jag jobbar en del på salongen/skolan till att börja med, för att se vad man orkar med och klarar av. Där kommer det nämligen att bli Drop in framöver, och då kommer vi att ha möjlighet att hyra in oss veckovis. Helt perfekt, även för att det är roligt att komma ut och jobba i salongsmiljön och träffa andra terapeuter som man kan utbyta nyheter, erfarenheter och annat med.

Men än så länge är jag bara elev, även om det börjar dra ihop sig nu. 😀 Nästa vecka går vi sista kurskvällen och sen är det praktik som gäller fram till proven, ett praktiskt och ett teoretiskt. Men redan nu gör jag förlängningar med gelé, elevbehandlingar som jag kommer att göra tills att jag är diplomaterad nagelterapeut. Så är det någon som vill ha nya fina vårnaglar så är det bara att kontakta mig på mail och lämna nummer så ringer jag upp. 😀 200:- kostar en elevbehandling för en uppsättning naglar, 250:- om ni vill ha glitter och/eller dekorationer.

 

smycken11

 

Avslutningsvis måste jag bara visa ett par bilder på de ursöta smycken som vår instruktör Camilla hade köpt idag. Jag minns tyvärr inte vart nu, men förhoppningsvis kommer hon kanske sälja sådana här i salongen framöver. För jag har väl berättat att hon säljer smycken också? Bland annat en jättefin serie med budskapsberlocker plus armband och halsband till dem. Jag köpte själv ett armband i går, med texten ”Gå dit hjärtat leder dig” på berlocken, och när Håkans dotter Maria fyllde år så köpte vi ett armband till henne också, men tyvärr minns jag inte texten exakt nu. Smyckesmärket är Kreativ insikt, och det är verkligen jättefina och personliga smycken.

Förutom dessa finns där även en hel del andra armband, halsband och örhängen och under veckorna har flera par örhängen och tre par armband fått följa med mig hem. 😀 Jag ska fota dem så fort jag hinner och lägga upp ett par bilder. Dom är verkligen supersnygga!

 

Men nu ska jag göra mig i ordning för kvällen och hoppa i säng. Klockan nio i morgon bitti kommer vännen Ulle hit för att få nya naglar och då vill jag gärna vara pigg och utvilad. Efter det ska vi hem till mamsen och fira henne med smörgåstårta. 🙂

Ha nu en kanonfin fredagskväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...