Allmänt

Ingen sådag idag…

odla12

 

Hej hej alla därute i regnet!

 

Nu sitter jag och väntar på att Veronica ska sluta jobbet, och sen ska vi ner på stan en sväng. Jag hade egentligen tänkt att påbörja jobbet med förkultivering av alla mina frön idag, men jag var bara tvungen att komma ner till apoteket, så jag ville inte starta upp nåt sånt innan dess. Det blir lite..hrmm..stökigt när jag är i odlartagen som ni kanske ser. *s* Det här är ifrån förra året, när jag sådde och samtidigt planterade om alla mina krukväxter. Det var rena jordhålan här i vardagsrummet. 😛

 

odla22

 

Själv kunde jag inte låta bli att lägga märke till att jag vägde ungefär 15 kilo mindre när de här korten togs. Jisses! Det har hänt mycket sedan jag slutade röka. (…och började baka..haha!)

Jaja, hur som helst så tror jag inte att jag sätter i gång det här när jag kommer hem heller. Det är ett heldagsjobb som jag helst vill påbörja tidigt på morgonen. Det är ju inte direkt något som man har lust att lämna kvar framme till dagen därpå liksom. 😉 Och i morgon kommer jag inte starta upp nån odling, för då ska vi på fest på kvällen. Och på söndag lär jag  vara alldeles för trött efter festen. *skratt*
Så på måndag! ska jag så frön! (har jag tänkt mig i allafall…) Då har vi i och för sig tvättstugan också, men det går säkert att kombinera.. kanske… 😀

 

Nu ska jag göra i ordning lilleman för stadsturen här. =))

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Gud va sugen jag blir på att så 🙂
    Jag kan inte undgå att fråga vart du köpt hundens säng och matplats? Så himla fint!

    Ha en trevlig Fredag 🙂

Kommentarer är stängda.