Allmänt Blommor & växter

Lite påskliljor till fredagskvällen… :-)

easterlily1

 

Hej på er!

 

Då var det dags för ”Let´s Dance”. Jag får väl vara glad att jag vaknade i tid till det i allafall. *s* Jag fattar inte vad som hände idag, men jag har sovit bort hela eftermiddagen och kvällen. Superkul! Inte!

Jaja, det är bara att hoppas på att jag somnar i natt då, men jag tror inte det blir några problem. Det känns inte så. Jag har dock inte fått gjort allt jag hade tänkt mig i eftermiddag och det retar mig mer. I morgon ska vi ju iväg på kvällen så jag vill inte trötta ut mig under dagen med en massa måstegöra. Det vet jag ju hur det brukar sluta. :-/

 

Hur som helst – nu ska jag fortsätta titta på Let’s Dance – jag fastnade totalt i Juryns startnummer. 😀 Kul att se dem dansa!

Bjuder på lite bilder på mina underbara vårliga små minipåskliljor – eller Tete a tete som dom kallades i butiken. 😛

Ha en jättefin fredagskväll alla!

 

easterlily2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...