Allmänt

Solig lördagsmorgon och nagelbygge idag! :-)

morgonskog1

 

Knallblå himmel, strålande sol! Kan det bli bättre!?! 😀

Ja, det kunde ju gärna vara 25 grader varmt också.. *s* Eller åtminstone varmare än -4,5. Men det kommer väl det också så småningom. =))

Jag har inte sovit sådär jättebra i natt för det har sprängt oavbrutet i mitt öra, och nu börjar jag känna av eländet i högerörat också. Är det vanlig öronhinneinflammation jag har fått den här gången tro? Hur som helst så har det varit en ganska smärtsam natt, och när klockan var sju så gav jag upp och satte på kaffebryggaren i stället. Sen gav jag mig på medicinskåp, hyllor i städskåpet och alla tänkbara ställen där jag har mediciner, för att se om jag kanske hade några örondroppar kvar sedan förra gången jag fick det här. Men icke – i varjefall hittade jag inga. Så antingen får jag stå ut med det eller så får jag dra iväg till akuten i eftermiddag. Känns ju inte speciellt roande att sitta där en lördag, så jag hoppas det lägger sig under dagen. Jag har ju en läkartid på tisdag, jag får försöka stå ut tills dess. Men irriterande är det! 🙁

 

Men över till något roligare! 😀 Om lite drygt en timme kommer kompisen Ulle hit för att göra naglar, så idag blir det några roliga timmar i nagelhörnan igen. =)) Sedan ska vi iväg till mamma och äta smörgåstårta! Yummie! 😛 Jag missade ju Marias tokgoda smörgåstårta förra helgen, idag tänker jag definitivt hålla mig på benen så jag inte missar en till. *s*

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, och försöka piggna till lite. 🙂 Ha en jättefin lördag alla, och på återseende senare – förhoppningsvis med lite foton på dagens nageluppsättning. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...