Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageljobb – Ulles rosaglittriga tippar! :-)

ulle1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Hoppas ni haft en fin lördag? Jag har verkligen haft fullt upp idag, det ena har avlöst det andra, så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn en minut ens mellan varven. Men det har varit en riktigt rolig dag måste jag säga, trots att jag haft en sprängande värk i öronen hela dagen.

Kompisen Ulle var alltså här idag och fick nya naglar. 😀 Hon valde rosa glittertippar, så jag har blandat två rosa nyanser – en ljus och en mörkare – för att få fram den rätta färgen. Vi började med en fika när hon kom klockan nio i morse, och satte igång ca halvtio, tror jag klockan var. Ungefär halv ett var vi klara, så tre timmar tog det idag. Jag försöker ju träna för att få ner tiden, men självklart är det viktigast att det blir rätt först och främst.

 

ulle2

 

Ulle ville ha rundade naglar, och det är helt klart mer min grej än fyrkantiga. Men jag måste verkligen öva på det sistnämnda, så jag får in det också. 🙂 Jag är van vid att rundfila mina egna naglar igenom alla år, så det känns mest naturligt för mig. Men självklart vill man kunna alla varianter, och jag ska även testa stilettonaglar framöver. =))

 

Hur som helst så var Ulle jättenöjd med sina naglar till min stora lättnad och glädje. 😀 Så nu ser jag fram emot att hon kommer tillbaka om ca tre veckor för ett återbesök, och då hoppas jag att jag slipper mötas av massa släpp och andra hemskheter..hehe! 😉

 

angel11

 

Sist ut måste jag bara visa vad jag fick av goa Ulle när hon kom i dag. Det verkar som om det här med änglar är väldigt populärt just nu, eller också tycker bara mina vänner att jag behöver några skyddsänglar här och där. 😀 För jag fick denna vackra lilla skyddsängel inne i en, ja typ genomskinlig sten eller vad man ska kalla det. En liten ängel som ska följa med mig i fickan eller väskan framöver. Det är svårt att bedöma storleken här, men den är kanske 2,5 cm hög ungefär.

Tack så jättemycket igen för den här, Ulle! 😀

 

bagohearts1

 

Nu ska jag ta mig en kopp te och försöka överleva min hemska öronvärk. En värktablett kanske vore en bra idé.

Jag återkommer senare med foton ifrån vår mysiga stund hemma hos mamsen idag, med massa prat, skratt och jordens godaste smörgåstårta. 😀

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla så kikar jag in senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...