Allmänt

Dagens träningsresultat i nagelhörnan..

gelenaglar2

 

Hej på er!

 

Nu är det två timmar kvar tills jag ska åka iväg till skolan, lagom att lägga sig på soffan en timme och vila. Tänkte jag i min enfald. Det hade ju varit lysande om min hjärna hade samma planer som jag, men så verkar det inte vara för någon sömn blir det inte tydligen. Jag är klarvaken och ligger bara och tänker på vad jag ska göra när jag har vilat klart. *s* Det känns lite som om poängen med vilan går lite förlorad då. 😛

 

Jag valde i allafall att inte åka till min läkare idag med mitt öra, kanske lite mot bättre vetande, men det märker man väl. Jag har ju en tid där på tisdag, det är bara att hoppas att jag inte får nån akut öronvärk i helgen eller nåt. Just nu är det uthärdigt i allafall, även om jag har ordentligt ont och är halvdöv på ena sidan. *s*

Jag valde att jobba med färgad gelé i nagelhörnan idag, och har först byggt upp en naturell grundnagel, för att sedan lägga färgad gelé och lite annat på tipparna. Fotona blev alldeles för ljusa och oskarpa, och trots att jag mörkat ned dem så mycket jag kan och skärpt upp dem, så är det svårt att se detaljerna och färgerna.

Hur som helst – på den första nageln uppe till vänster så har jag lagt en riktigt ljus rosa gele, och sedan applicerat några gröna blommor i gelén. Ännu ett tunt lager med gelé ovanpå för att bygga in blommorna och så glans på det.

Andra nageln har fått en guldglittrig gelé på tippen, som är mest täckande längst ut för att bli glesare längre in på nageln. På gelén har jag sedan lagt några folieflarn i guld och så ett tunt lager med UV-lack utanpå.

Andra raden, första nageln. En neongrön gelé ligger på tippen, och i gelén har jag lagt vita snäckskal. Ett lager med clear gelé ovanpå och avslutningsvis glans med uv-lacket.

Andra nageln – här har jag lagt en ljust turkosblå gelé på tippen och sedan applicerat turkos folieflarn över. Efter härdningen filade jag till det lite slätare och lade sedan ett tunt lager clear gelé ovanpå och avslutade med uv-lack.

Tredje och sista nageln i nedre raden. Här har jag, precis som med övriga, först byggt en naturell nagel och sedan lagt rosa, glittrig gelé på tippen och därefter ett lager med uv-lack för glansen. Enkelt och sött! 🙂

 

Jahapp, det där är dagens träningsresultat på nailtrainern. 😀

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Ha en fortsatt fin dag och kväll. Jag återkommer i kväll när jag är hemma. Ska försöka komma ihåg kameran idag. 😛

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Du är duktig!

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Tack vännen! 🙂 Jag hoppas jag blir det i allafall. =)) Övning ger ju som sagt färdighet. 😛 Svårt att få upp den där förbaskade höjdpunkten bara. Jag tycker alltid det ser bra ut när jag bygger, men sen är det platt ändå. Måste nog börja överdriva lite, så kanske det blir rätt i stället. *s*

    Kramizar!

Kommentarer är stängda.