Allmänt

Dahlior, Vill-ha på Kick’s och en stund i City..

gula-dahlior1

 

Hej därute alla!

 

Det blev ju en riktig kanondag idag trots kylan i natt och i morse. Dom har ju visserligen lovat högtryck hela veckan, men sånt där brukar jag tro på när jag ser det. 😛  Idag ser jag det i allafall, och jag är glad så länge det är sol, inga minusgrader och helst ingen nattfrost. För jag vill gärna att mina blommor klarar sig ett litet tag till ute på balkongen innan dom fryser ihjäl. Mina egna Dahlior har ju äntligen slagit ut! 😀 Jag tycker det är så fascinerande att sitta och titta på de här stora plantorna och alla blommor, och veta att jag faktiskt har drivit upp dem alldeles själv, från bara små frön. 😛 Det är glädje! =))

Lustigt nog verkar det bara komma gula Dahlior på alla plantor. Ändå köpte jag en fröpåse med blandade färger, så enligt den skulle det kunna komma både gula, rosa, orange och röda från de här fröna. Lite lustigt att det bara verkar ha tagit sig med de gula. (?) Aja, jag är ingen specialist på blommors dna, eller vad man nu säger om blommor och deras arvsmassa. *s* Men jag är inte det minsta besviken för det. De gula är fullkomligt ljuvliga! Men det hade varit kul om man fått lite av varje.

 

Hur som helst så är jag hemma igen, efter en tur ner till stan med möte och en tur in i en och annan butik. 😉 Men jag hann inte shoppa något idag. Jag hade bara några minuter på mig att kika runt medans jag väntade på mina syskon. Jag var lite för tidigt ute, men med hela gågatans butiksutbud runt omkring mig så var det ingen större katastrof om man säger så. *s*

Kick’s var jag inne i förstås, och kikade bland annat på de nya nagellacks-stripen som har kommit ut i butiken nu. Men jag tror inte att det är något jag skulle köpa. Jag hade mina tvivel redan innan, men nu när jag såg dem ”i verkligheten” så tyckte jag att dom såg otroligt plastiga och konstgjorda ut. Inte alls den glansen och lystern som man får med ett riktigt lack. Så nej, det där är ingenting för mig.

Däremot hittade jag alldeles för mycket andra nagelprodukter som jag vill ha. Så jag ska ta mig en tur ner i dagarna när jag har lite mer tid. Jag behöver bland annat en nagelolja, ett baslack, en nagelstärkare och en nagellacksremover. Sen hittade jag förstås en massa annat också, som jag inte behöver men väldigt gärna vill ha. 😉 Överlack med massor av lyster, fina små rhinstones och en massa annat kul! Får se om det kanske blir en tur ner i morgon eventuellt.

 

Loxy har varit med Håkan i mc-lokalen under tiden jag varit i stan, och det är inte ett ställe han är road av precis. Så länge det inte är fest och en massa folk där förstås, som han kan charma till sig små godbitar av. Men att vara där ensam med husse som bara sitter och skruvar och grejar – ingen höjdare. Men vi har tagit dit en av hans hundsängar och ett gäng leksaker, så han brukar resignera till slut och tillbringa tiden i korgen. 🙂

Men nu är han trött märker jag, och det är jag med för den delen. Så jag ska bara ta något att döva värsta hungern med, så jag klarar mig tills vi ska äta middag och sen ska vi lägga oss och vila en stund, lilleman och jag. Det blir bara någon timme för sen måste jag sätta igång med maten. Det blir vegetarisk schnitzel med ostfyllning idag. En ny grej för oss, vi har bara ätit de vanliga vegeschnitzlarna tidigare. Så det ska bli spännande att se om den här sorten är något att ha. =))

 

Må så gott alla och ha en fortsatt fin dag!

Jag återkommer lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hejsan. Om du träffar mor, får du gärna meddela att jag planerar att komma runt 12-13 i morgon. Många kramar/Tess

Kommentarer är stängda.