Allmänt

Inte så varmt idag…

bus142

 

God förmiddag på er därute!

 

Klockan halv tio kom min kära mor och väckte mig i dag, så jag har verkligen fått sova ut den här natten. Men jag är fortfarande toktrött och det tror jag ganska säkert beror på pollenallergin. De där små fjunen kan verkligen ta knäcken på en. Så jag har inga större planer för den här dagen. Jag har ingen ork att ge mig på nåt direkt så det får bli lite slappande hemma bara, småpyssel som har släpat efter dessa fina dagar och lite sånt. 🙂

Tv’n står på här hemma i väntan på att ComHem ska fixa vårt kanalutbud. Vi beställde ju ett Extra Large-paket härom dagen och helt plötsligt slutade alla HD-kanaler att fungera. Håkan ringde dit nu på morgonen och då fick vi instruktionen att låta tv’n stå på en timme så skulle dom fixa detta. Än så länge har det inte hänt något och nu har den stått på i två timmar, så jag hoppas dom får klart det snart. Det måste vara nån felkoppling nånstans, för i morse funkade två av HD-kanalerna – i några sekunder – sen lade dom av igen. Märkligt, men så är jag ingen tv-expert heller. 😉

Nehepp, nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag gör av denna dagen.

Ha en fin onsdag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Pollen är som värst nu.

    Fick ta bort kommentarsfunktionen på min blogg ett tag nu. Jag tror trädet var magnolia, ja, och luktade gott:)

Kommentarer är stängda.