Allmänt

En underbar dag!

ros11

 

God förmiddag på er alla därute i solen! 🙂

 

Jahapp, det var väl kanske inte så svårt att lista ut varför jag bara försvann igår.. Jag fick tokmigrän på förmiddagen och sen låg jag avslagen i ett mörklagt sovrum till – nio i morse! Det var ett hemskeanfall så jag kunde inte göra någonting, inte ens träffa min kära syster som jag hade lovat skulle få komma hit. Men som tur var åkte hon till mamma i stället och var där hela dagen. Hon vill inte vara ensam hemma nu de första dagarna efter att Boss somnat in, och det har jag full förståelse för. Jag har känt likadant tidigare.

 

Men idag mår jag bättre, tack och lov. Jag är på benen och om en timme kommer dagens första nagelkund hit. Jag har precis börjat starta upp nagelhörnan och laddat kaffebryggaren, och nu ska jag bara ta ut lilleman på en tur så han är färdigrastad innan jag sätter mig därinne några timmar. 🙂 Ett tag hade jag tänkt att han skulle få vara hos mamma idag, och springa i trädgården medans jag grejar med naglar. Men så pratade jag precis med mamma och får höra att hon har fått en skalbaggesvärm i sin trädgård den här morgonen. En megasvärm med insekter som samlats på ett ställe på gräsmattan. Håkan var där och tittade på dem, och efter vad han kan avgöra så är det troligtvis Pingborrar som hon har fått besök av. Man får bara hoppas att dom ger sig iväg av sig själva, annars får hon väl ringa Anticimex eller nåt. Hur som helst så har jag ingen lust att ha Loxy springandes bland dem idag så vi får ta en skön promenad i eftermiddag i stället.

 

Nu ska jag i allafall få klart allt här och troligtvis återkommer jag inte förän senare i eftermiddag. Det beror lite på hur mycket ledig tid jag får mellan kunderna idag. 😀

Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...