Allmänt

Dålig stil..!

atummen

 

…folk som bokar tid och inte dyker upp, inte hör av sig och inte ens svarar när man messar och undrar om dom tänker komma!

 

Jag gör visserligen bara elevbehandlingar än så länge, men min tid är lika viktig som någon annans. Och idag hade jag råkat dubbelboka min kund med en tid hos optikern. Och jag bokade av det sistnämnda eftersom jag inte ville göra en nageltjej besviken på grund av mitt slarv. Och så dyker människan inte upp! 🙁

Det här var någon som hade hittat mig på skolans elevsida, så jag vet inte vem det är. Men jag hoppas att inte någon av mina kurskamrater råkar ut för samma person. Det är ju inte så att vi sitter på en salong och får kunder hela tiden, utan vi tar emot folk i vårt hem. Jag startar upp nagelhörnan för personer som bokar tid hos mig, jag tänder lite doftljus och gör det mysigt och jag brukar dessutom alltid göra i ordning en fikabricka till nagelrummet, ifall någon vill ha en kopp kaffe och hembakad kaka eller något kallt att dricka nu under de varma dagarna. Det är ju inget som kunderna begärt men det känns ändå trist när man planerat några timmar av sin dag och så får man inte ens ett sms med avbokning.

Det kan självklart vara så att det hänt något jättehemskt som gör att den här tjejen inte kunnat komma eller höra av sig, men hur ofta är det så? I såna fall ska jag be om ursäkt här på bloggen för min tjurighet. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Så irriterande med sånna människor!

 2. säger:

  Tråkigt när folk inte dyker upp!
  Får man fråga vad du gått för utbildning? tycker du ialf gör jättefina naglar:)

  Ikväll är det fullt stoj med förfestande inför custom bike show här, då vi typ bor grannar med Twin club. Mycket trevligt då vi har live-musik hela helgen =)

 3. Cherlindrea säger:

  Elin: Ja, det är verkligen jättetrist! Tack så jättemycket! 😀 Jag har gått nagelterapeututbildning på Borås nagelskola. 🙂 En jättebra utbildning!
  Vad kul att bo så nära. 😀 Det blev ingen tur för vår del i helgen, min sambo jobbar hela dygnet. Men det är många saker som händer just denna helg, både er Bike show, utställning i Nossebro, Bike meet i High Chaparal. Det sistnämnda åker de flesta i vårt gäng till just nu. Får hoppas att det blir något nästa år för vår del. 🙂

Kommentarer är stängda.