Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nageljobb och grillkväll… :-)

vic11

 

God kväll på er alla!

 

Nu har vi parkerat oss i soffan efter en lång varm dag. 😀 Vi åkte ner en sväng till marknaden i stan på dagen, ”vår”marknad som den heter – men det känns lite mer som sommarmarknad nu. 😛 Hur som helst så var jag på jakt efter en snubbe som stod där förra året och sålde stripelack, nagellack med tunn pensel för nagelkonst. Men idag var han inte där i allafall. Jag får nog ta en sväng dit i morgon också, för ibland dyker inte alla knallar upp på fredagen utan först på lördagen. Men idag hittade jag i allafall lite nya söta nagelstickers. 😀

 

vic21

 

På eftermiddagen kom söta Victoria hit för att fixa sina naglar. 😀 Det var en påfyllning och fix av ett par brutna naglar som skulle göras idag, men jag satte även några små dekorationer på ett par naglar per hand. Lite blommor i svart och silverstenar. Det har varit populärt med svart och silver ett tag här. 😀

 

vic31

 

Men jag förstår det, för det är jättesnyggt tycker jag också. 😀 Och dessutom funkar det ihop med det mesta och man behöver inte tänka på att naglarna ska funka med kläderna eller liknande.

Det var i allafall en jättemysig stund med goa Victoria, och efter att hon åkt härifrån blev hon avlöst av min mor som vi bjudit upp på en liten grillkväll. 🙂

 

grill12

 

Hjärtat stod för middagen idag och hade dukat ute på balkongen förstås. Det var nästan för varmt att sitta därute till och med på kvällen, men vi fällde parasollet så långt ner det gick. Och där blev vi sittandes en bra stund innan mamsen gick hemåt och vi flyttade in i vardagsrummet. Nu är det ”Så ska det låta” som gäller och efter det blir det antingen Criminal minds eller nån av fredagens filmer, vi har inte bestämt oss än. 🙂

 

Hoppas ni har haft en ljuvlig dag i värmen. Nu ska jag plocka fram lite glass till oss och sen ska jag inte röra mig ur fläcken förän det är läggdags. *s*

Ha en fin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Så mysigt på balkongen:)

  2. Ååå så fina naglar 🙂 Drömmer om fina naglar jag också, mina är så sköra och alltid trasiga..

    Hoppas du får en underbar lördag.
    Kram

Kommentarer är stängda.