Allmänt

Dags för en tävling!

tavling1

Nu kör jag igång veckans tävling! Jag går ganska lugnt fram den här första gången, så det enda som krävs är att du som vill vara med och tävla, skriver en kommentar i tävlingsinlägget och bifogar din mailadress, så att jag kan nå dig om det är du som vinner. Jag har inget krav på att du ska länka hit i din egen blogg, men jag skulle naturligtvis bli jätteglad om du skulle göra det ändå.

tavling2

Vinsterna består av en jättesöt liten nesessär eller kanske portmonä i härliga röda färger och mönster. Halsbandet har en ordentligt lång kedja och hänget består av ett glänsande rött äpple med strass på bladen. Verkligen supergulligt!

Jag kör tävligen fram till onsdag natt kl.00.00. Då är tävlingen avslutad och vinnarens dras slumpmässigt dagen därpå, då jag också presenterar vinnaren.

LYCKA TILL ALLIHOPA! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...