Allmänt

Lite kvällsprat…

soldyrkare12

 

Hej på er alla här på kvällskvisten!

 

Det har varit en väldigt intensiv dag idag, och jag har haft full upp i princip hela tiden, så det har inte blivit många minuter över för att sitta vid datorn idag. Ingen lugn dag som jag hade tänkt mig precis. Det är bara Loxy som har legat och softat på balkongen halva dagen. 😉

Jag drog nämligen iväg för att storhandla vid 10.30-tiden i förmiddags trots huvudvärken, och var inte hemma förän runt 14.00… Det var ju liksom tvunget att göras, men det tog ju lite väl lång tid kanske… *s* Håkan bara stirrade på mig när jag kom utkörandes med kundvagnen till bilen.

”Ska dom stänga igen butiken i morgon eller?” var hans enda fråga.. Hehe! Tja, jag handlade väl ganska mycket idag, men vi behövde verkligen fylla upp i både kyl, frys och skafferi. Och det känns alltid så himla bra när det är gjort. Nu slipper man tänka på det ett tag. Bara de där smågrejerna som man alltid måste ha under månadens gång, som bröd och mjölk och liknande.

 

***

 

Saken var bara den att när jag kom hem med åtta (!) matkassar så fanns det inte en chans att jag skulle få plats med allt detta i skåpen, så det var bara att sätta igång och röja och ”möblera om” i alla skåp plus frys- och kylskåp, och det där tog ju sin lilla tid.

Så det där är vad jag har pysslat med idag. 🙂 I morgon ska jag plantera om alla nya kryddväxter som jag köpte idag så dom står sig bättre. Det orkade jag inte med idag.

 

***

 

Men kvällen har varit riktigt lugn och mysig. Jag tände grillen vid sjutiden, och sen grillade Håkan ett par köttbitar som vi åt till middag. Efter det har vi bara suttit och slöat i soffan och tittat på tv, och det ska jag fortsätta med nu. Jag tänkte titta klart på ”Mission to mars” innan det är dags att krypa i säng.

Hoppas ni har haft en riktigt fin dag och mysig kväll alla!

På återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...