Allmänt

Morgonblommor…

blommor-em1

 

Det är helt ofattbart! En vecka idag – och blombuketten vi fick av Nicole och Cico på påskafton är fortfarande så här fin! 😀
Visst ser man att bladen börjar sloka lite, och två Gerbera har jag fått plocka bort, men det är också allt. Helt underbart! En sån här bukett i veckan hade ju varit det ultimata – alltid fräscha snittblommor på bordet. 🙂

 

***

 

God morgon på er förresten! 😀 I natt har jag faktiskt fått sova. Nästan hela natten i alla fall, jag har varit uppe en sväng bara, men det tycker jag inte räknas när jag vanligtvis är uppe hela tiden.. *s* Och det var mer än välkommet för jag var bara tvungen att bli lite mer utvilad tills idag. Ikväll ska vi nämligen på fest och för att inte riskera alltför pinsamma saker efter två klunkar vin och hemkörning av sambon vid halvåtta-tiden så var sömn liksom ganska nödvändigt nu. 😉

Men det är inte förän ikväll, och dagen ser ut att bli riktigt fin så förhoppningsvis kan man hitta på något mysigt innan dess också. Vid 12-tiden ska jag dock hämta upp Elliot och ha honom tills ikväll, när mamma kommer och avlöser och tar över båda vovvarna för att vara hundvakt åt oss i stället när vi ska iväg. Men jag har även ett spännande paket att hämta ut på posten idag! 😀 Vi har shoppat en hel del vårnytt till hemmet och igår kom första leveransen. En del av sakerna var nämligen slut i lager och måste beställas, så dem får jag inte förän i juni. (!) Jisses, det är frustrerande! 😛 Men för de grejerna jag har beställt så går jag med på nästan vad som helst. 😉

 

***

 

Nu ska jag kila ut en sväng på balkongen med en andra kopp morgonkaffe, och sen ska jag fundera på hur jag ska lägga upp den här dagen.

Ha det så gott alla, och på återseende lite senare!

 

cutecolorsbear4

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon! Vad roligt att blommorna har hållt så här länge 🙂
  Skönt för dig att du fått sova i natt också. Idag ska jag ”förhoppningsvis” Få uppleva min första invigningsgrillning 😉
  Det ser jag fram emot. Ha en underbar dag så hörs vi. Pussar

 2. säger:

  Ja faktiskt så. ”KOMPIS KOMPIS” och jag mejlar har mejlat lite. Det är tveksamt och ledsamt på den fronten med i om man ska vilja skiljas från nåt så älskat eller inte, men än så länge verkar det som om jag har gjort ett gott intryck. Ska sätta mig nu och svara på hennes senaste mejl.
  Jo går inte detta vägen så får du gärna hjälpa mig.
  Jag har redan satt in en annons på en bra sida.
  Har tänkt att jag kan ge 4000 i handen om personen vill ha en summa eller oxå avbetalning om det är dyrare. Ja vi får se hur det går. massa kramar

 3. säger:

  Ja vackra snitt blommor varje vecka hade inte varit fel =)
  Heheh näe du får vila så inte det händer något pinsamt 😉
  Efter lite vin kan det hända mkt..
  Hoppas ni får en riktigt härlig och trevlig kväll
  Kramiz

Kommentarer är stängda.