Allmänt

Lite småsnack…

my-hearts

Hej därute! 🙂

 

Vad har ni för er denna lördag? Det blev ganska okej väder idag, men det kommer lite ordentliga regnskurar med jämna mellanrum. Jag gissar att det är regnstövlar och paraply som gäller när vi ska iväg senare. Lillasyster Nicole och hennes familj borde snart vara här tror jag, men innan jag går måste jag få klart lite saker här hemma. Jag stod och dammsög när kompisen Veronica ringde, och vi lyckades prata bort nästan två timmar i telefon. *skratt* Håkan är helt fascinerad över att vi har så många ord. Haha!

 

Lilleman är lite trött idag men annars verkar han må riktigt bra. Han ska såklart med idag, men det blir till att åka väska för hans del, och Nikki lämnar Boss hemma idag. Det kändes ganska skönt även om jag gärna hade gosat med honom lite, men Loxy ska inte busa idag och det hade känts så elakt att bara låta honom titta på om Boss och Elliot busat runt. Nej, det blir en lung dag för honom idag. Jag tänkte att jag skulle skämma bort honom med lite kokt kyckling till middag ikväll. 😉 Det kan han behöva efter allt han har gått igenom, och dessutom är det lättuggat för hans lite ömma tänder.

 

Nehepp, nu måste jag få lite gjort här. Ha en fortsatt fin lördag alla! Ses lite senare. 🙂

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. Hej hej vännen..
  Köpte bara massa städ saker och schampo och annat krafs eftersom vi bor så nära så åker man ju dit ganska ofta =)

  Va skönt att det gick bra med Loxy tänkte på er hela dagen.

  Haha då är Håkan som min Danne hahah =P

  Ha en riktigt underbar lördag.
  Kram Ida & Revo

Kommentarer är stängda.