Allmänt

Kylig lördagsmorgon…

blommorgon16

 

God morgon på er!

 

Det var en kylig morgon vi vaknade till idag, och det verkar ha regnat hela natten. Jag kan inte låta bli att tänka på kompisarna i klubben och hur dom har det nu. Saken är nämligen den att hade vi inte haft den här veterinärtiden bokad för Loxy, så hade vi vaknat i ett tält idag. 😛 En stor del av gänget är nämligen iväg i Ljungby hos Mck Röde Orm på deras årliga Huggsexa i helgen, vilket vi också skulle ha varit som sagt, om inte vetten kommit i mellan. Men det här kändes dock viktigare eftersom det var svårt att få en tid hos djurtandläkaren, och i morse när jag satt och småfrös på balkongen med kaffekoppen så var jag ganska glad att jag hade en varm lägenhet att gå in i efteråt. 😉 Jag kan inte påstå att jag är nån friluftsmänniska precis… 😛

 

Idag är det städning här hemma som gäller. Sassie har gjort något, det vete 17 vad han har pysslat med, men hela badrummet och halva hallen var full med utströdd kattsand idag på morgonen. Han brukar vara så himla renlig och försiktig av sig i lådan, så man skulle kunna tro att han har blivit skrämd av något och kastat sig ur lådan. Eller också har han jagat nån nattfjäril eller nåt, inte helt omöjligt det heller. Då brukar gammelmannen få en himla energi. *s*

 

Hur som helst – städning idag och sen hoppas jag att min lillasyster med familj kommer hit så vi kan gå en liten tur bort till vårt lilla centrum här i området som har lite jippon för sig idag. Torgdag, hoppborg för barnen, utställningar och lite annat. Loxy får följa med förstås, men jag ska ta  med mig hans Pet Fly så får han lägga sig i den och koppla av när jag tycker att han har gått nog. Det märks att han är lite bakis idag också. 😉

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och att solen kikar fram lite under dagen. Det har börjat spricka upp här nu, så vi hoppas på det bästa.

Må så gott alla och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...