Allmänt

Halva storhandlingen klar…

darling12

 

Hej hej alla!

 

Nu är jag tillbaka ifrån Maxi Stormarknad efter storhandlingen. Det gick fort idag, dels eftersom jag inte handlade något som var fryst eller skulle frysas nu före avfrostningen, och dels för att jag blev riktigt dålig inne i butiken. Jag vet inte riktigt vad det var, men det kändes som ett riktigt svårt magkatarrsanfall. Jag trodde nästan jag skulle svimma ett tag, så jag avbröt handlingen och gick till utscanningskassan. Då blev jag naturligtvis avstämd idag och fick packa upp alla varor på bandet. Varför händer det alltid när man har bråttom, är sjuk eller liknande? Hur som helst så stämde allt perfekt och det var ju skönt i allafall. 🙂

Väl hemma skulle egentligen Håkan ha packat upp varorna åt mig för jag trodde jag skulle få kasta mig på sängen direkt. Men jag mådde en liten aning bättre efter att jag fått vila i bilen på vägen hem, så jag tog hand om matvarorna själv. Det känns lite lättare eftersom jag vet vart jag vill ha dem. Köket är mina domäner. 😉

Stackars Håkan får alltid vara försökskanin när jag experimenterar fram en massa nya recept och maträtter. Jag älskar kortet här ovan, där ser han verkligen skeptisk ut..haha!
Hur som helst, idag ska jag testa ett nytt recept, falukorv i ugn med äpple, lök och senap. Hoppas det blir lika gott som det låter. 😀

 

Men innan jag orkar ställa mig vid spisen så måste jag vila en stund. Undra just vad 17 det var jag åkte på i butiken? Det var riktigt otäckt.

Ha nu en fortsatt fin dag i allafall, och så dyker jag in lite senare.

På återseende då alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Så jäkla typiskt att man får stämma av när man absolut inte orkar eller vill!

 2. Veronica säger:

  Du måste ha blivit yr o svimfärdig när du såg i din scanner hur mycket pengar du var uppe i 🙂
  Krya på dig nu!

 3. säger:

  haha sicken rolig bildtext, för jo, han ser ju faktiskt en aning skeptisk ut där.

  Läste lite om din lilla Loxy, och precis som honom är min ena kryptokid. Skall antagligen kastrera honom nu till våren om det går som jag vill. För då fyller han redan 7. (Upp till 8 säger veterinärerna att man kan vänta med att ”snippa av” dom, eller snarare den. hehe.
  Ursöt är din lilla Loxy iaf. 🙂

Kommentarer är stängda.