Allmänt

Sov gott därute alla!

loxy121

 

Hej därute i stugorna alla!

 

Jag tänkte bara kika in en liten snabbis och önska er en fortsatt fin kväll och en god natt när det blir dags för er att knyta er. För min del är det dags nu. 😛 Nu har jag varit dålig så mycket den senaste tiden att det börjar kännas tjatigt att bara blogga om det. Men å andra sidan, det är ju bland annat dagboksinlägg jag gör här och då blir det ju att jag skriver om dagen, frisk eller inte. Många av mina vänner och anhöriga håller ju dessutom koll på hur jag mår från dag till dag via just bloggen, så på så sätt funkar det ju bra.

Idag har jag dock svårt att samla och formulera mig. Jag har varit helsnurrig sedan jag fick den där magkatarrsattacken på Maxi idag. Så nu ska jag ta och kila iväg till min läkare i dagarna och kolla upp det här och så får vi hoppas att det bara beror på lite stress eller nåt (vad jag nu skulle vara stressad över? 😛 ) och att det försvinner med några Losec. 😉

 

Nu ska jag i allafall hoppa i säng och hoppas på ännu en god natts sömn. Tack alla för era kommentarer och hälsningar under dagen. Jag tittar in hos er och svarar så fort jag mår lite bättre. 🙂

Ha det så gott alla, och på återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...