Allmänt

Sommarfunderingar…

balkongmorgon12

 

God morgon på er alla!

 

Nej, sån här skön morgon har vi inte här idag tyvärr. Visserligen är det 18 grader varmt men det är mulet och halvtrist. Jag kunde bara inte låta bli att undra – har de sista sommardagarna varit nu? Har vi njutit av sol och värme ute på balkongen för sista gången och nu är det hösten som är på väg in? Jag hoppas ju förstås på en fin sensommar nu i augusti, men med tidigare år i minnet så törs man ju inte ha för höga förväntningar. Då är risken stor att man aldrig slutar hoppas, aldrig ger sig förän snön ligger där ute. Jag tycker att den sommaren har gått så himla fort! Vi har haft många fina dagar och en mycket bättre sommar än förra året, men tiden har bara försvunnit på något sätt. Bortsett ifrån resan upp till Härnösand så tycker jag inte att vi har gjort något speciellt. Visserligen älskar både Håkan och jag att bara softa och njuta av värmen och solen när den är här, utan några större krav, men som sagt – tiden har rusat iväg på något vis.

Vad har ni själva haft för er i sommar? Har ni varit iväg på en massa olika saker eller har ni grejat hemma, tagit det lugnt eller kanske varit i nån sommarstuga eller utomlands? Hur tycker ni att sommaren har varit?

Jag kan inte påstå att jag är missnöjd med den, långt därifrån. Men jag hade nog hoppats på att den skulle vara lite längre. Som barndomens sommarlov som aldrig tog slut… 😀

 

Nehepp, nu ropar Loxy på mig från sängen vilket betyder ”ut” och ”mat”. *s* Så jag ska ta en liten sväng med honom innan han ska få sin frukost.

Ha en jättefin dag därute alla, och på återseende senare!

 

Ps. Måste bara tillägga att fotot är gammalt, från förra sommaren, så inte uppmärksamma läsare får för sig att jag har börjat röka igen när dom ser askkoppen, för det har jag inte. Över 7 månaders uppehåll nu! 😀  😀   Ds.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Hej! Har du någon kroppsförebild?

  2. Va duktig du är! Det ska du vara riktigt stolt över 🙂 7 månader är en lång tid och lovar att det kommer fortsätta så, go girl! =)

Kommentarer är stängda.