Allmänt

Dagens Vill ha! – Juicy Couture

villha1

De här grejerna bara älskar jag! smiley Juicy Couture har såå himla mycket snyggt! Och dessutom kändes den här rosa nyansen liiite mer acceptabel på en hane än riktigt grisskärt. hehe! Om inte annat så måste jag hitta nåt snyggt att ha Loxy’s mat i. Jag har inte plats för någon fodertunna, vilka dessutom ändå alltid är för stora för Loxy’s lilla matkonsumtion. Jag köper såpass lite åt gången för att det inte ska hinna bli dåligt, att det skulle funka perfekt med en, egentligen för ändamålet avsedd, godisburk. Och just den här skulle göra sig så himla bra i mitt kök. smiley Eller möjligtvis en i svart eller rostfritt. Hmm..måste kika runt lite till…

// Indra – Shoppingsugen smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...