Allmänt

Eller möjligtvis nån av de här… ;-)

bowls1Jag fortsatte att kika runt lite efter matskålar och foderburk och hittade dom här på en av mina absoluta favoritbutiker på nätet när det gäller djursaker, Le Chien Visst är dom jättefina! Jag tror jag tycker mest om den svarta, men den rostfria hade nog passat ännu bättre in i mitt kök, eftersom alla andra burkar och köksprylar är i rostfritt. Och så vill jag ju ha dom matchande matskålarna naturligtvis. smiley Både till Loxy och till katterna. Det är alltid så retligt när jag ska köpa skålar bara till katterna. Dom är ju tre stycken, och skålar säljs nästan alltid i tvåpack, vilket enkelt uträknat innebär att jag alltid står med en extra skål. Fast i och för sig så gör jag väl det nu också, om jag vill ha en likadan skål till vatten också. Varför säljs dom inte styckvis?? smiley

 

 

 

bowls2

 

 

Dessa härliga skålar hittade jag också på Le Chien. Så läckra metallicfärger! smiley Men den rosa är ju absolut finast tycker jag. smiley Vilken tycker du bäst om?

bowls3

 

Lite utanför de andra stilarna, så hade dom även de här skålarna på LeChien. De blå är väl lite i samma stil kanske, och jätteläckra tycker jag. Dom rosa keramikskålarna däremot, är ju en helt annan stil men jag gillade dem.

Vilka av alla dessa, om någon, hade du valt?

// Indra – med beslutsångest! smiley smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...