Allmänt

Sportvagnsträff på Hofsnäs, lördag 28/8!

fredagsfrukost1

 

God fredagsmorgon på er alla!

 

Då var denna veckan slut också. Kom ni ihåg när jag skrev förra fredagen att jag självklart inte har något emot helger men att jag tycker veckorna går otroligt fort just nu? Ja, nu skriver jag samma ord igen, och det känns som det var igår jag skrev det sist. Vart tar dagarna vägen?  

Hur som helst, det är en ny dag. 😀 Och mamsen är kvar fortfarande förstås, så vi dukade upp till en mysig fredagsfrukost denna morgon och pratade om helgens begivenheter. Jag är inte mycket för frukost i vanliga fall och äter sällan något förän framåt lunch nångång. Men tillsammans så här blir det en helt annan sak och klassiska hotellfrukostar är ännu en historia för sig. Då kan jag äta i flera timmar..haha!

Men nu kom jag på avvägar. Jag skulle egentligen inte prata om frukostar utan om helgens aktiviteter. Eller snarare en av dem. 🙂

 

sportvagnstraffen1

 

I morgon – alltså lördagen den 28:e augusti – går årets Sportvagnsträff ute på Hofsnäs Herrgård av stapeln. 😀  Det är en träff och utställning för alla sportvagnsentusiaster och alla andra som bara vill kika förstås, och den pågår under lördagen mellan klockan 10.00 – 16.00.

Årets tema är Italien och man kommer bland annat att fira Alfa Romeo 100 år. Publikens val, ångbåtsturer och båtar kommer även att finnas på utställningen och för den som gillar en kombination av handarbete och motorsport – Karin Öberg kommer att sticka in en bil – en uppföljare av den roliga trenden att sticka in lyktstolpar, broräcken, parkbänkar och dylikt ute på stan. 😀

Vi ska åka dit ut, förhoppningsvis på hoj om vädret tillåter, annars blir det bilen. Men det ska bli jätteroligt att se i allafall. Hoppas dock att vädret är bra, för det är ju mindre roligt att kliva omkring på leriga gräsmattor i regnet. För den som är intresserad av att kika och inte kommer ifrån trakten, så har ni en vägbeskrivning från Borås till vackra Hofsnäs här. Det är avgiftsfritt för alla utställare och fri entré för besökarna.

 

***

 

Jahapp! Det var helgens lilla aktivitetstips! 😀

Nu ska jag vara lite social med min mor innan hos ska promenera hemåt med Pellispricken.

Ha en jättefin fredagsmorgon alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    god fredagsmorgon på dig med 😀

  2. Cherlindrea säger:

    Emmelist: Tack! 🙂 Detsamma. Hoppas dagen varit bra.

Kommentarer är stängda.