Inredning & design

Dagens Vill ha – Söta syltburkar från Åhléns!

glas11

 

Dagens Vill ha är dessa söta burkar och flaskor till sensommar- och höstskörden. 😀

Jag hittade dem på Åhlens.se, på deras köksavdelning. Den lilla burken är på 0,5 liter och kostar 39:-, den stora rymmer 1 liter och går på 49:- och flaskan på 1 liter med bygelkork kostar 59:-. Det hade varit tokmysigt med de här tre fyllda med egna sylten och saften.  😀

 

burkar1

 

Men jag kan även tänka mig burkar och flaskor utan färdiga etiketter eller andra dekorationer, och sen göra egna tags av papper och binda fast med snören. Det allra finaste till såna här burkar är nästan de enklaste, ofärgat papper och natursnöre.

 

tag1

 

Men tags går ju att göra hur fantasifulla och vackra som helst! Det är verkligen bara fantasin som sätter gränser, för att använda ett gammalt utslitet uttryck som dock stämmer perfekt! 😀 Jag har en massa idéer på tags med blommor, spetsband, rosetter och allt mellan himmel och jord. Mer om detta kommer framöver… 😉

 

Nehepp, nu ska jag slänga mig i soffan och vila en stund. Jag har ägnat förmiddagen åt mina garderober igen och nu är jag faktiskt helt klar! 😀 Det blev ytterligare en ICA-kasse med kläder som ska skänkas bort, så nu måste vi åka ner med dem till Röda Korset så fort som möjligt, så vi blir av med alla kassar som står och tar upp plats i hela hallen. 😛
Men med tanke på att jag stod i duschen klockan fyra i natt, fortfarande var vaken vid halv sex-tiden och klev upp för dagen klockan halv åtta så börjar jag bli mer än lovligt snurrig av trötthet. *s*

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  fina !

 2. säger:

  Vilka fina burkar!
  Tänkte testa att göra sylt i sommar men det blev tyvärr aldrig av…

 3. Cherlindrea säger:

  Zaida: Ja, jag tyckte dom var gulliga. Lite roligare än bara vanliga gurkburkar. 😛

 4. Cherlindrea säger:

  Ellen: Jag hade också tänkt gjort både jordgubbs- och hallonsylt och saft i år, men precis som för dig så blev det inte av. Jag var i Norrland när bären var mogna nere hos mig så jag hann inte med säsongen. Men nästa år ska jag bara få det gjort! Med massa söta burkar förstås. =))

Kommentarer är stängda.