Allmänt

Fina presenter från några av mina kära! :-)

dresses11

 

Hej på er därute i kvällen alla!

 

Sitter här med datorn och en massa tända ljus omkring mig och funderar på varför jag inte kan somna i sängen när jag hela tiden somnar sittandes vid datorn eller när jag gör något annat. (?) Jag kan knappt hålla ögonen öppna och ser otroligt oklart hela tiden, jag får ruska på huvudet för att klarna blicken gång på gång – men så fort jag lägger mig i sängen så ligger jag där – och stirrar i taket. Det är ytterst märkligt!

Nåja, nu var det inte det jag skulle blogga om, utan lite fina saker jag har fått i dagarna. 😀

Härom dagen när min syster Nicole och hennes pojkvän var här på fika så hade hon med sig en påse till mig, innehållande de två toksöta klänningarna på fotot här ovanför. 😀

Av någon märklig anledning så hade hon gått och köpt de här och sen inte ens hunnit få av prislapparna på mer än den ena innan hon bestämde sig för att de var för långa för henne – och att de skulle passa mig mycket bättre. =)) Jag blev förstås superglad för de här!

Tusen tack söta Nikki! cutecolorsloveicon211

 

handskar1

 

Idag fick jag något helt annat, men som jag blev precis lika glad för! 😀

Håkan hade skaffat nya arbetshandskar idag, och när vi stod och tittade på dem så kom vi in på hur praktiskt det skulle vara för mig att ha ett par varma, men samtidigt smidiga handskar att ha när jag fotograferar. Jag fryser alltid fingrarna av mig när jag är ute och fotar under höst eller vinter. Strax därpå åkte Håkan iväg för att köpa hundmat och lite annat.

 

Och bara en liten stund senare dyker han upp med dessa fina rosa handskar till mig! 😀 Dom kommer att bli absolut perfekta att ha när jag fotograferar! =)) Det är nämligen ridhandskar, och det är ju verkligen handskar som måste vara både smidiga och varma.

Tack min älskling för att du kom på en sån sak! 😀 Och ännu mer tack för att du faktiskt köper rosa saker till mig, där många andra hade valt något de själva tycker passar bättre i stället. 😛

Min gulliga älskling!  cutecolorsloveicon211 😀

 

babydog1

 

Det får räcka för ikväll. 😛 Jag har nämligen fått ett par fina saker av min mamma också som jag är jätteglad över, men det visar jag vid ett senare tillfälle. Nu ska jag snart krypa i säng och hoppas på det bästa. Jag måste få sova i natt, för jag vill kunna åka till Hofsnäs i morgon. Ja, alltså – jag ska åka dit i morgon men jag skulle helst vilja vara lite utvilad också. Har vi tur med vädret så åker vi ut med både hojar och bilar eftersom lilleman ska med också. Och då passade jag på att fråga om mamma ville följa med ut, så hon kommer också tillsammans med Pellispricken förstås. 😀 Dessutom kommer min farbror att följa med också, och så kompisarna förstås. Så vi blir ett helt gäng som åker, det ska bli jättekul! Men som sagt – nu måste jag få sova lite i natt!

Så nu ska jag ta min lilla bebisvovve och krypa ner under täcket. 😉 Håkan kom precis in genom dörren efter en tur på hojen med vännerna. Dom har varit hemma hos några andra av våra kompisar där dom har ätit en bit mat ikväll. Eller ja, mer än en bit efter vad jag fått höra. 😀 Det var, enligt ryktena, en otroligt god buffétallrik! =)) En sak som jag tyvärr missade ikväll p.g.a sömnbristen. Men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen.

 

Ha det nu så jättegott därute! Jag återkommer i morgon bitti, och senare på dagen ska jag beväpna mig med kameran och åka ut till Sportvagnsträffen på Åhaga.

Ha en kanonfin fredagskväll alla och sov så gott när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...