Allmänt

Ljuvliga liljor!!

lilja1

God eftermiddag på er!

Nu kommer snart goa Matilda för att fixa till sina naglar och sen är det middagsdags för mig och min käre make. 😀 Idag blir det stekt kycklingfilé med pommes och jordens godaste bearnesesås – nämligen Erik Lallerstedts! Så sjukt god! 😀 Dessutom ska vi prova den nya kycklingkryddan ifrån Blomdals Örtagård som jag köpte på Skördefesten. Ska bli spännande att se hur den smakar. Den doftar gott i allafall. 😛

Lägger upp lite bilder på min helt otroligt vackra kruka med liljor som jag köpte för drygt en vecka sedan. Det går inte att återge den fantastiska blomningen så här på kort, men jag har knappt kunnat sluta titta på den. Såå oerhört rikblommande och vacker så det inte är klokt! 😀 Såna här ska jag ha i vår trädgård nästa sommar!

lilja3

lilja4

lilja5

lilja2

Ha nu en fortsatt fin kväll alla och så kikar jag in lite senare! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...