Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageljobben.. :-)

bluenails2

God kväll på er alla!

Nu har vi slagit oss ner i soffan efter en tokgod middag och kikar på Zodiac. Halvkikar i allafall, för det var inte längesen vi såg den. Tror den gick på nån annan kanal för inte så längesen.

Men lite mer naglar då. 😛 Här är lillasyster Nicoles senaste, likadana som mina egna jag har just nu, men med silverrand i stället för guldrand som jag själv har. 🙂 Upptäckte att man inte ser randen så tydligt på fotot, men det går en silverrand snett över nageln på ena sidan. För övrigt är den gjord med tre olika glitter, mörkt turkos, djupblå och ljus turkos, som jag har lagt intill varandra.

bluenails1

Ännu en blå design men i lite annorlunda stil. Här ligger det ett fint blått glitter i botten och sedan är ett silverblått flitter löst applicerat ovanpå. En vit rosett sitter på varje ringfingernagel. 🙂

silvernail1a1

Till sist har vi kvällens naglar – silverglittrande tippar med rosa camouflagegel på nagelplattan.

Jag hoppas ni kommer ihåg att använda nagelolja alla ni med konstnaglar därute. 🙂 Det är verkligen en förutsättning för att de ska sitta och vara snygga så länge som möjligt. Nageloljan är såå himla mycket viktigare än vad många tror!

Men det var allt i nagelväg för idag. 🙂 Nu ska jag luta mig tillbaka och slötitta lite på filmen, men sen blir det nog sängen för min del. Jag är ganska trött ikväll, så det känns inte helt fel att ta ett tidigt god natt. I morgon är en ny dag, och jag har lite pyssel att göra här hemma innan det är dags att inta nagelrummet igen. 😀 Idag fick jag i allafall gjort allt jag hade föresatt mig och det känns skönt att man kunde bocka av en del på att-göra-listan på eftermiddagen.

Ha nu en jätteskön kväll alla och sov så gott när det är dags! På återseende i morgon bitti igen. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...