Allmänt

En tur till Skara idag… :-)

hus11

 

God morgon på er alla!

 

Då var det söndag och vi ska alldeles strax åka iväg på en tur och hälsa på Håkans dotter och hennes sambo. 🙂 Det här kortet togs därute för ganska exakt ett år sedan, men den gången var det ett underbart sensommarväder när vi var där. Idag lär det vara lite blötare därute… 😉

 

Vi ska även ta vägen om Såtenäs och hämta upp ett par saker, så idag kör vi volvo. 😛 Vi har nämligen bytt bil med kompisarna idag, så att vi kan dra med oss ett släp upp. Vi har retligt nog ingen dragkrok på vår bil, något som ofta ställer till det när vi behöver hämta saker. Men idag löste det sig perfekt! 😀

 

Nu ska jag bara göra klart kakorna jag ska ha med mig och sen är det dags att ge sig av. Jag kommer inte ta med mig minidatorn idag, för jag blir ändå bara åksjuk när jag bloggar i bilen. Så jag tar med mig kameran i stället, och återkommer senare i eftermiddag/kväll när vi är hemma igen. 🙂

 

Må så gott alla och ha en jättefin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Hoppas att ni hade en mysig liten söndagsutflykt. 🙂

  Kramis
  M I N D I

 2. säger:

  Om du älskar choklad så får du inte missa min rosa bakblogg den här veckan där det nämligen är CHOKLADVECKA!

  Jag kommer att bjuda på ljuvliga choklad-recept, spännande choklad-historia & vackra choklad-ordspråk!
  Kika in hos mig på HOMEMADE.webblogg.se 🙂

  Varma kramar till dig från mig / Natalie, HOMEMADE

Kommentarer är stängda.