Allmänt

Vart 17 tog solen vägen??

morninggarden1

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Jag vaknade vid halvfyra-tiden i morse och efter det har jag varit vaken så gott som hela tiden, men jag gick faktiskt inte upp förän strax över sju. Nån måtta får det ändå vara på morgonpigghet liksom. *s*

Vart i hela friden tog sommarvädret vägen då?? Enligt alla vädersajter vi kunde hitta så skulle det vara högsommar nu. Strålande sol, möjligtvis lite skyar men inget regn och så varmt – upp till 18-20 grader. Så vad hände? Kan metrologerna verkligen inte förutspå vädret ens en dag framåt så tycker jag dom borde byta jobb. Det här är ju löjligt! Igår kväll störtdök termometern flera grader på bara en liten stund och det blev så kallt att man frös ordentligt ute på balkongen. Inte riktigt den utlovade sommarvärmen precis. Jag kanske kommer ihåg fel eftersom jag var barn, men jag vill ändå minnas att väderprognoserna var lite säkrare förr. Mina föräldrar kollade alltid upp vädret innan vi åkte iväg på dagslånga turer med bilen, tog färjan över till exempelvis Öckerö och låg på nån strand hela dagen med picknickkorg, och det var ju det man gick efter liksom. Var vädret säkrare förr? Eller vad är skillnaden? Just den här frågan har kommit upp till diskussion många gånger med olika personer i  min bekantskapskrets så det är uppenbarligen inte bara jag som undrar – och som vill minnas att det var annorlunda förr. Inte bara när det gäller just det fina vädret utan även när det skulle komma regn, snö osv. Det stämmer dåligt överhuvud taget idag. Det måste ju ha något med att göra att det är svårare att ”spå” vädret nu för tiden. Eller vad tror ni? Har ni nån tanke om det här?

 

1abarbkermis-041

 

Jaja, vi får väl hoppas att vi slipper snö i allafall. Men i går kväll undrade man nästan. *s* 😛

 

Idag ska Håkan iväg till Såtenäs på ett jobbpass igen. Men han åker inte förän fram emot lunch, så jag ska laga i ordning lite mat innan det är dags. Det blir grillade fläskkotletter och en sallad på ruccula, sockerärter, rödlök, tomater och fetaost till. En perfekt lunch efter en dag full med tårta..haha!

Nu ska jag gå ut med Loxy som faktiskt är morgonpigg idag, kors i taket. 😀

Ha en jättefin dag alla, trots tråkvädret, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Mmmm.. fläskkotletter:)

Kommentarer är stängda.