Allmänt

Håkans kväll… :-)

birthdayh3

 

God kväll på er alla!

 

Nu sitter vi och kikar på The Mentalist på 3:an och varvar ner lite efter den här dagen. Den har varit supertrevlig men väldigt intensiv, man har haft att göra precis hela tiden. Vid halvsex-tiden körde Håkan ner sin dotter Maria till stationen och 18.00 dök Veronica, Danne, deras yngsta grabb och Kjellis upp. 😀 Håkan fick en Hondatröja av dem i present, himla roligt för det hade han ingen och intresset för de gamla Hondahojarna är ju nästan lika stort som intresset för Harleys. Så den t-shirten blev han jätteglad för! 😀

 

birthdayh4

 

Av mig fick han i morse denna urcoola klocka från JetSet! 😀

Jag älskar de här klockorna själv och har bloggat om dem tidigare som Dagens Vill ha, men själv trånar jag efter andra färger, typ rosa. Hehe! Men även lila, klarblå, grön och cerise är mina favoriter. Jag skulle lätt kunna tänka mig en i varje färg. =)) Det var i allafall i det blogginlägget som Håkan såg dem och fastnade för den gula. Och då var det ju inte så mycket att orda om, klart han skulle få sin knallgula klocka. *skratt* Jag skulle göra mycket för att få se minen hos vissa på Såtenäs i morgon när han kommer i militär uniform och denna tokgula klocka till. 😛

 

Det har varit en jättemysig dag i allafall, och Håkan är nöjd med sin födelsedag – det är huvudsaken. 🙂 Tack familj och vänner å Håkans vägnar för all uppvaktning idag, varesig det varit via telefon, mail, besök, sms, facebook osv. 😀
Nu ska jag ägna mig åt tv’n igen, men det är snart sängdags för mig känner jag. Det blir en tidig kväll ikväll.

Må så gott alla, och ha en fortsatt fin kväll och en god natt.

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Fina tårtor:)

  2. säger:

    Verkligen cool klocka! :O
    Passar som grädde på toppen våran goa knuttekille och matchar hans kläder, 😉
    Hehe vill med ha! 😛

Kommentarer är stängda.