Allmänt

Håkans tårtor… :-)

birthdayh2

 

Hej hej alla!

 

Hoppas ni har det bra därute. Det blåser som tusan här hos oss, så den där riktiga höghöghögsommarvärmen har vi inte känt idag. Vi satt visserligen och åt middag ute på balkongen idag, men flydde in till fikat efteråt, för vi höll verkligen på att blåsa bort.

Jag har stått i köket i princip hela dagen och bakat, lagat mat och pysslat, bortsett ifrån en kvart ungefär när jag rusade ner till mamma för att hämta mina glömda tårtfat som jag helt plötsligt blev i akut behov av. *s* Jag hittade på ett eget tårtrecept idag, med Håkans tre  absoluta favoritsmaker, och det blev faktiskt en otroligt lyckad kombination. Jag lägger upp receptet när jag får bättre tid.

 

birthdayh1

 

Nu ska jag vara lite social i stället för att sitta här vid datorn. Håkans dotter Maria har varit här idag och ätit middag med oss, min mor har varit uppe en sväng på en fika och några kompisar dyker upp lite senare. Innan dess måste jag hinna bli klar i köket efter dagens bak. 😀 Slänger in en bild lite senare på Håkans present han fick av mig i morse också. Lite udda grej för att vara till Håkan helt klart. 😉

 

Nu ska jag städa undan dator och annat från köksbordet så det blir lite ordning här. =))

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja vad ska jag säga? fINSS DET NÅGOT KVAR? :p
    jÖSSES vad fina tårtorna blev! Du har verkligen blivit skicklig 🙂
    Puss

Kommentarer är stängda.