Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite nageldesigner och sluta-rökasnack… ;-)

naildeko1

 

Det var ett tag sedan jag lade upp de senaste nageldekorationerna nu, så jag satte ihop några av de nyaste i ett par kollage. De är inte så ”nya” egentligen – de här gjorde jag för flera veckor sedan. Men jag har ju legat efter med det mesta ett tag, och de här fotona har bara blivit liggande i datorn.

Nu kommer det nog förmodligen bli en hel del nytt den närmaste tiden, för jag kommer att behöva sysselsätta mig. 😉

Jag har nämligen sedan årsskiftet planerat mitt rökstopp på alla tänkbara sätt, bland annat genom att plöja igenom boken ”Äntligen Icke-rökare” av Allen Carr, en riktigt bra bok faktiskt, där författaren delar med sig av metoden Easyway som används på kliniker runt om i hela världen. Jag har hört talas om den länge, så nu tog jag mig i kragen och köpte den. Massor av människor har lyckats bli rökfria med hjälp av den här boken, jag känner en själv som rekommenderade den till mig. Så ja…nu får vi väl se hur det går. Själv är jag otroligt taggad, men det är ju inte lätt förstås. Det känns att man har varit utan cigaretter sedan igår. 🙂

 

Men nog om det för tillfället. =))

De här ovanstående naglarna gjorde jag som sagt för ganska länge sedan, en samling med lite olika tester av lack, stenar, pärlor och dylikt.
Den första längst upp till vänster gjorde jag faktiskt efter en förfrågan av min syster, men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. Gör om – gör rätt! Hehe! Nagel två och tre är en test med lite olika rhinstones och glitterlack.

Nageldekorationen på den fjärde har däremot krävt en smula jobb, för den är handmålad, därav det inte helt felfria resultatet. *s* Det var faktiskt toksvårt att måla en snöflinga med hjälp av en tandpetare. Haha!
Den femte och sista är egentligen bara en lek med färger, framför allt för att träna mig på att måla på fri hand utan maskeringsstripes. Det är inte helt enkelt att få linjerna raka och jämna, så där får jag helt klart fortsätta att öva mig. Jag har faktiskt gjort ett liknande jobb idag men de är inte klara än, utan sitter på träningshanden i väntan på topcoat. 🙂

 

Jag har tre nya designer till, men dom lägger jag upp lite senare. Nu ska jag återgå till min manikyrhörna (som för tillfället förvandlats till en terapihörna…haha!)

 

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. Vad duktig du är 🙂 Skulle också vilja prova på något sånt där i framtiden. Tips på vad man behöver ha för material för att starta? Ha en toppendag. Du är superstark som tar dig igenom detta 🙂 Kram

  2. säger:

    Älskar den rosa designen!

  3. säger:

    gillade den rosa och silvriga =)

  4. säger:

    Gillar verkligen den rosa! Supersnyggt!

  5. Så duktig du är som ska försöka sluta röka!!! wow!!!! Vet hur svårt de är, min pappa har försökt flera gånger. Men du vet att de finns bra hjälpmedel på apoteket va? Har hört att sugtabletterna är bäst.

    Håller alla tummarna för att du klarar av de å blir rökfri!! kram

  6. säger:

    Toppen, vad duktig du är en dag rökfri eller nästan två nu när jag skriver detta. Helt rätt riktning!!

    Massor av kramar

Kommentarer är stängda.